Πέμπτη, Αύγουστος 17, 2017

Μετακινήσεις στη Σαντορίνη

AddThis Social Bookmark Button

Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ προς όλα τα χωριά της
ΚΤΕΛ Σαντορίνης (τηλ. 22860 25404)

Από το αεροδρόμιο υπάρχουν λεωφορεία για να Φηρά , όπου μπορείτε να αλλάξετε σε λεωφορεία για άλλα χωριά. Τα ταξί επίσης συνήθως περιμένουν στο αεροδρόμιο. Πολλά ξενοδοχεία της Σαντορίνης προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου. Από την αποβάθρα στο λιμάνι του Αθηνιού, θα βρείτε λεωφορεία και ταξί για τη μεταφορά προς την Οία, τα Φηρά, και αλλού.

Διαβάστε περισσότερα: Μετακινήσεις στη Σαντορίνη

Πώς και πότε θα πάτε στη Σαντορίνη

AddThis Social Bookmark Button

Αεροπορικός
Από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με καθημερινές πτήσεις της Olympic Air (τηλ. 22860 31525) και της Aegean (τηλ. 22860 28500)
Αεροδρόμιο της Σαντορίνης (τηλ. 22860 28400)

Ακτοπλοϊκός
Μπορείτε εύκολα και άνετα να ταξιδέψετε με κάποιο πλοίο από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και τα γύρω νησιά στην Σαντορίνη. Η διαδρομή από τον Πειραιά στη Σαντορίνη διαρκεί 9 ώρες με συμβατικό πλοίο και κάπου 4-5 ώρες με ταχύπλοο. Αναχωρεί επίσης και πλοίο για την Σαντορίνη και από την Ραφήνα του οποίου η διαδρομή διαρκεί περίπου 8 ώρες. Τα δυο λιμάνια της Σαντορίνης, το λιμάνι της Θήρας και το λιμάνι του Αθηνιού εξυπηρετούν αρκετά δρομολόγια πλοίων. Βέβαια το λιμάνι του Αθηνιού, που είναι και το πιο καινούριο και βρίσκεται 12 χιλιόμετρα έξω από τα Φηρά, έχει την μεγαλύτερη κίνηση σε αφίξεις και αναχωρήσεις πλοίων.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς και πότε θα πάτε στη Σαντορίνη

Travel Santorini Social

FlightGreece News

  • Legend and history blend on this divine island that once hosted one of the world’s seven wonders, only to become...

  • Every neighborhood in Athens has a story of its own. But some have bigger stories than others – like the...

  • Unrivalled natural beauty, beaches with crystal clear waters, unrivalled Byzantine footpaths connecting traditional villages and breathtaking landscapes make Páros, located...